28 Şubat 2014 Cuma

EVERNOTE MODA BLOGGERLARI BULUŞMASI



Evernote `un Düzenlediği Lifestyle Medyası ve Moda bloggerlarına yönelik düzenlediği 5 çayı buluşamasında ikiz kardeşimle birlikte Evernote`un lansmanındaydık. Ortaköy kafe pi de moda bloggerlarıyla buluşmamız gerçekleşti. güzel bir gündü. yeni blogger arkadaşlarla tanıştık. Evernote ekibine teşekkür ederiz.
Evernote uygulamasını nasıl kullanacağınız hakkında aşağıda ayrıntılı şekilde yayınladım. Evernote uygulamasını artık bende kullanmaya başladım. Moda takipçileri için harika bir uygulama.










Moda Takipçileri için Evernote

Dünyanın her şeyi hatırlamasına yardımcı dijital not tutma uygulaması Evernote, Şubat ayı için başlattığı “Moda Kampanyası” ile moda severlerin alışkanlıklarını değiştirmeye geliyor.
Dünyada 80 milyon kullanıcısı olan kısaca not tutma uygulaması olarak bilinen Evernote, aslında Skitch, Web Clipper, Penultimate, Clearly ve Food gibi uygulamaları, Premium özellikleri ve Moleskine ile yaptığı gibi farklı iş birlikleri ile hedef kitlesini hiçbir zaman sınırlamadan, geniş yelpazede tutmayı amaçlıyor. Evernote bu kez de başlattığı “Moda Kampanyası” ile moda severlere, hobilerine yönelik olarak Evernote’u nasıl kullanabileceklerini göstermek istiyor. 
Modayı takip eden biri olarak Evernote’ta kullanabileceğiniz en yararlı uygulamalardan birisi skitch. Evernote’un bu uygulaması ile ister dergiden fotoğrafını çektiğiniz kombinlerin ister webclipper ile internetten kırptığınız verilerin üzerinde işaretleme yapabilir veya Skitch’te bulunan şekilleri kullanarak örnek bir elbise modelinde dikkatinizi çeken noktayı vurgulayabilirsiniz ve arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Kalabalık görünen web sayfalarında gözünüzün yorulmasını engellemek amacıyla clearly’i kullanarak incelemek istediğiniz kombinleri veya 2014’ün moda renklerini ortaya çıkartabilirsiniz. Ayrıca hızlı senkronizasyon özelliği ile kaydettiğiniz bilgilere Evernote’u kullandığınız tüm cihazlarınızdan ulaşabilirsiniz.  
Ayrıca moda tasarımıyla da ilgiliyseniz Evernote Moleskine Defter’de hazırladığınız yazı veya çizimlerinizi Evernote Sayfa Kamerası’yla kolayca dijital ortama aktarabilir ve ilgili not defterinizde saklayabilirsiniz. Günlük hayatınızda artık kağıt yerine tablet kullanmayı tercih ediyorsanız Evernote Penultimate ile doğallığı yakalayabilirsiniz. Notlar yazıp kaydedebilir, çizimler yapıp renklendirebilirsiniz ve kırptığınız kıyafetlerden kombinler oluşturabilirsiniz. 
Evernote’un özelliklerini günlük yaşamınıza entegre ettikten sonra, neyle ilgileniyor olursanız olun hem iş yaşamınızı hem özel hayatınızı çok daha düzenli bir hale getirebilirsiniz. Unutmayın Evernote hayatınızı kolaylaştırmak için var. 













12 yorum:

  1. Çok güzel bi etkinlik olmuş.Evernote un en güzel yani notlar hiç kaybolmuyor telefona bir şey olsa bile bilgisayardan hesabına girip yapabiliyorsun .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım çok güzel bir etkinlikte. Harika geçti. Yorumun için teşekkür ederim :)

      Sil
  2. Kesinlikle güzel bir program. Güzel bie etkinlik olmuş :)

    Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet güzel bir program. Teşekkür ederim canım :)

      Sil
  3. Ah şehir dışında olduğumdan gelemedim ama çok güzel görünüyor her şey :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Keşke gelseydin canım çok güzel geçti. Olsun başka bir etkinliğe inşallah öptüm :)

      Sil
  4. Güzel bir etkinlik olmuş. (y) http://thealpslife.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  5. Ahhh davet edildim ama İstanbul dışında olduğum için :(( herşey çok güzel görünüyorrrr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olsun başka bir etkinlikte görüşürüz canım. Teşekkür ederim :)

      Sil
  6. Çok güzel bir etkinlik olmuş canım :)) bi dahakine haberim olursa ben de orda olmak isterim öptümm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım. Senin de aramızda olmanı çok isterdim. Olsun başka bir etkinlikte görüşürüz :)

      Sil