22 Mart 2015 Pazar

Bakım Alışverişi : The Body Shop,Gratis,Watsons,HM,Kiehls



Herkese Merhabalar
Bugün sizlere en son aldığım cilt bakım ürünlerini paylaşmak istedim. Yeni şeyler keşfettiğimde almadan edemiyorum. The body shop un dudak peelingini almak uzun zamandır aklımdaydı. Ve sonunda aldım. Ama ambalajı yüzünden bir kere kullanmama rağmen peeling iç kapağına yapışarak maalesef ürün bozuldu. Bu duruma sinir oldum. Almak isteyenlere tavsiye etmiyorum. Evde yapılabilecek kolay dudak peelingi tarifi verecek olan olursa da çok sevinirim. 
The Body Shop dudak peeling fiyatı : 30 tl


Yıllardır kullandığım Tonı&guy kahverengi saçlar için şampuanını her alışverişimde mutlaka alırım. Kahverengi saçlarımı yumuşak ve  parlak yapıyor.Saçlarımın rengini ön plana çıkarıyor. Bu şampuan benim için vazgeçilmez. Bu arada saçım boyalı değil. Kendi doğal kahverengi. Tavsiye edeceğim bir şampuan.
Tonı&Guy Kahverengi saçlar için şampuan fiyatı: 35 tl



Özellikle yaz aylarında devamlı kullandığım termal sular benim vazgeçilmezlerim. Avene ve La roche posay termal sularını kullanıyorum. Havalar da ısınmaya başlamışken hem tam boyunu hem de çanta boyunu aldım. Her dahim yanımda olması serinlemek için vazgeçilmezim. 
Avene Termal suyu fiyatı 35 tl


Beni takip edenler bilir tam bir Kiehls delisi olduğumu. Kiehls beyaz amazon kili tonik ve Kiehls beyaz amazon kili nemlendirici yi aldım. Cildim yağlı olduğu için bu ürünleri kullanıyorum. Gözeneklerim hafifte olsa var. Az da olsa bu ürünler gözeneklerime etki ediyor.  Cildimde ki yağlanmayı azaltıyor. Bu serinin maskesini de kullanıyorum.
Kiehls beyaz amazon kili tonik fiyatı: 62 tl
Kiehls beyaz amazon kili nemlendirici 92 tl


Watsons tan Nivea onarıcı el kremi, ellerimi sık yıkadığım için bu sene kuruma çok yaşadım. Ve bir çok el kremi denedim. En sonunda bu el kremini aldım. Memnun kaldım diyebilirim. Ama çok kuru elleri pek nemlendirebileceğini düşünmüyorum. Önerebileceğiniz el kremi varsa önerilerinizi bekliyorum. 
Nivea onarıcı el kremi fiyat:8 tl



Tonı&Guy ısıya karşı koruyucu saç spreyini daha önce de kullanmıştım. Memnun kalmıştım. Ve saç spreyim de bitince yeniden aldım. Elektriklenmeyi önlüyor. Parlaklıkta sağlıyor.
Tonı&Guy ısıya karşı sprey fiyatı: 35 tl



H&M de bu minik lip gloss anahtarlıkları görünce tek kelimeyle bayılarak aldım. Gerçekten çok sevdim. Sizce de çok tatlı değiller mi? 
Herkese mutlu haftalar diliyorum Sevgiyle kalın 
H&M Lip Gloss anahtarlık fiyatı: 13 tl



9 yorum:

  1. Güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
  2. Termal su yaz aylarında benimde vazgecilmezim,pul pul dokulen kurulukta bir cildim oldugu icin kurtarici oluyor.Guzel gunlerde kullanin 😉

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim. benim cildim yağlı olduğu için sadece güzel bir ferahlık veriyor :)

      Sil
  3. H&M lipgloss anahtarlık çok tatlı güzel günlerde kullan:)

    YanıtlaSil
  4. merhaba ben o anahtarlıktan almak istiyorum hm den anatalyaya annem 30 nisanda gitttiinde bakcak internet sitesinde yoktu ben bulabilirmiyim sen nerden aldın kalmısmıdır anahtarlıktan ben gözlüsünü alcamda varmıydı ondan stokta varmı merak ettim

    YanıtlaSil