29 Nisan 2015 Çarşamba

Son Zamanlarda Neler Aldım?. Alışverişim: Zara,HM,Pull and Bear,Yargıcı,Accessorize...


Herkese Merhabalar
Yine bir alışveriş postu ile karşınızdayım. 
Biliyorum sık sık alışveriş postu yayınlıyorum. Alışveriş yapmayı çok seviyorum. Zaten alışveriş yapmayı kim sevmez ki.
Her alışverişe çıktığımda en çok gözüme aksesuar reyonları dikkatimi çekiyor. En çok çanta alıyorum galiba. Ama karar verdim çanta almaya az da olsa ara vereceğim. Kitap alışverişi de çok yapıyorum. Ama aldığım tüm kitapları burada yayınlamıyorum. Sizler için de faydası olacağını düşündüğüm kitapları yayınlamaya çalışıyorum. 
Gelelim en son yaptığım alışverişe.

üstteki fotoğraf: 
Fütursuz alışveriş çılgınlığına inat ''iradeli alışveriş listesi' bu listeyi çok sevdim bakalım uygulayabilecek miyim? Almak isteyenler için Markası: Kağıttan şeyler






''Her şeyin başı blog'' kitabını çok merak ederek aldım.
Bloga yeni başlayanlar ve blogu olanlar için temel bilgiler içeriyor. yavaş yavaş okumaya başladım. Ve şimdiden bilmediğim bir çok şey var olduğunu öğrendim. Gerçekten çok yardımcı bir kitap. Bloggerların kesinlikle almasını tavsiye ediyorum.
 Laptop un sticarlarını H&m den aldım. Laptopuma ışıltı kattığını düşünüyorum.



H&M nin kırtasiye bölümünü çok seviyorum farklı şeyler bulabiliyorsun bende bu ataşlarını bayılarak aldım.indirimli 3 tl.


Twist'tin Şeker paketi gibi cüzdanı sizce de çok tatlı değil mi. Ben çok sevdim. Tam benlik diye düşünüyorum.cüzdan fiyat 14 tl





Yargıcı markasının her bir ürününe bayılıyorum. Özellikle Vintage havasında olan çantalarına. Yargıcı'nın Kahverengi vintage çantasını görür görmez benim olmalı dedim. Tek kelimeyle çantaya aşık oldum. Ve hemen aldım.  Yargıcı çanta indirimli 85 tl.



Ne zamandır skinny yırtık jean arıyordum ve sonunda Zara'nın yeni sezonunda tam istediğim gibi yırtık jean bulabildim. Fazla yırtık olmaması da almam için bir nedendi. Fazla yırtık olan jeanleri giyemem diye düşünüyorum.  Ama Zara'nin yeni sezonunda harika jeanler var meraklılarına duyurulur. Zara pantolon 100 tl.


silgi markası

Accessorize'nin bu silgi setini çok sevdim. Özellikle dudaklı silgi ye bayıldım. indirimli 5 tl.



Uzun zamandır. Kendime uygun güneş gözlüğü arayışındaydım. Ve sonunda H&m'den uygun fiyatlı 2 tane aynı model güneş gözlüğü alabildim. Gözlükler teki 18 tl.



Son zamanlar da moda haline gelen Esrarengiz Bahçe büyükler için boyama kitabını  ben de almasam olmazdı. Boyama kitabı 20 tl. Zorlu center Remzi Kitabevinden aldım.



Geçen günlerde gerçekleşen Zorlu center daki Zet. com tasarım festivaline katıldık. Jelly Monster tasarımcısı Melis'le tanıştık. Jelly den Broşlar aldık. Bulutlu broşu da bize hediye olarak verdi. Gerçekten çok mutlu olduk.



Havalar yavaş yavaş ısınmaya başladı. Yazlık kıyafetlerde alınmaya başlandı. H&M den 5 tane basıc tişörtler  aldım.  Mavi çiçekli bluzu görür görmez benim olmalı dedim. Bayıldım desem yeridir. Pull and Bear den yüksel bel skiny jean aldım. Tam yazlık ince bir kumaşı var. Fiyatları Pantolon 60 tl. Bluz 35 tl. 2 basic teki 25 tl. 3 Basic teki 13 tl. ye aldım.
Benim alışverişim bu kadardı.

Herkese mutlu günler diliyorum. Sevgiyle Kalın :)




9 yorum:

  1. Ayyy çok güzeldi. Yazılarını okumaya bayılıyorum zaten <3 Şu jellymonster a dadancak gibiyim ben de

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim çok mutlu oldum.. Jelly monster harikadır tasarımları ve kalitesi ilk jellyi aldıktan sonra devamı mutlaka geliyor:)

      Sil
  2. Güle güle kullan hepsini. Valla hepsine de bayıldım.
    En çok da Yargıcı çanta ya. Severek takip ediyorum seni.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim nasıl mutlu oluyorum böyle güzel yorumlar alınca. Sevgiyle kalın :)

      Sil
  3. Hiiii hepsi harika ama twist cüzdan beni benden aldı :)))))

    Güle güle kullanın ballarımmmm :*****

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederiz canım. Çok öpüyoruz seni :)

      Sil
  4. Hangi birinden başlasam bilemedim hepsi çok tatlış:))) mavi çiçekli H&M bluze bayıldım mutlaka gidip almam gerekenler arasında:P kırtasiye ürünlerin, twist cüzdanın laptop stickerların hepsi harika şeylerrrr güzel günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
  5. Yaa ama kızlar bana bunu yapmayın :) Sizin postları görünce kendimi alışverişe atasım geliyor :p Twist cüzdan, boyama kitabı wish list'ime girdi bile!
    Güle güle kullanın kızlar, hepsi pek güzel..
    Bir daha alışverişe beraber çıkmak dileğiyle.

    YanıtlaSil
  6. Harika paylaşım :) Yeni keşfettim sizi, artık takipçinizim, bana da beklerım http://buseninkombinin.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil