1 Mayıs 2015 Cuma

Geçen Haftalarda Nerelere Gittik, Hangi Etkinliklere Katıldık?



Herkese merhabalar
Son haftalarda o kadar yoğun olmamıza rağmen o kadar çok etkinliğe katıldık ki ikiz kardeşimle beraber. Az da olsa blogumuzu aksattık. Yeni yerler yeni mekanlar farklı etkinliklere katılmayı bunları fotoğraflayıp blogda paylaşmayı gerçekten çok seviyoruz. 
Son zamanlarda nerelere gittik, hangi etkinliklere katıldık sizlerle paylaşmak istedik. Son zamanların favori mekanı olan 
Karaköy de Mums cafe ye gittik. Mums cafe nin iç mekan tasarımına dantel detaylarına,çiceklere bayıldık desek yeridir. Mums cafe yi biz çok sevdik.

Karaköy'e gidip de bu sokağı sevmeyen yoktur herhalde:)

Souq Karaköy Pop up Bazaar katıldık. Süper bir etkinlikti. Hatta blogda ayrıntılı post bile yaptık. Merak edenler için souq-karakoy-pop-up-bazaar tık tık

Son zamanlar da karaköy'e sık gitmiş olabiliriz. Yeni mekan ve yeni tatlar keşfetmeyi seviyoruz. Pim Karaköy de Kinoalı salatasını ve lezziz naneli limonatasını denedik. Gerçekten farklı bir lezzet. Karaköy e gideceklere önerebileceğim bir mekan.



Nişantaşı'na yeni bir şekerci açıldı. Adı Papabubble. El yapımı olan bu şekerlerin şekli ve şişe ambalajı kadar tatları da bir harikaydı. Nişantaşı'na yolu düşecekleri mutlaka Papabubble ye uğramalarını tavsiye ederim.



Zorlu center da zet. com tasarım festivalı gerçekleşti. Tabi biz tasarım sever olarak bu etkinliğe katılmasak olmazdı. Bir çok tasarımcının standına bakma fırsatımız oldu. Tabi ki birkaç şey bende aldım. Özellikle Jelly monster ve Noramore standlarını sevdik. 


Mimar sinan üniversitesinde gerçekleşen Grafist sergisine katıldım. 

İkiz kardeşimle Cevahir avm deki starbucks ta Cool lime sezonunu açmış olduk.

Havalar ısınmaya başladığına göre en sevdiğimiz lezzet Meyveli Pinkberry yenmeye başlanır :)

Fındıklı renkli merdivenlerinde kardeşim Neslihan :)
Umarım postumuzu beğenmişsinizdir. Sevgi ve mutlulukla kalın. 

4 yorum:

  1. Ne güzel yaa bir sürü etkinliğe katılmışsınız, gezmişsiniz. :)

    YanıtlaSil
  2. Fotoğrafların hepsi birbirinden güzelll :)

    YanıtlaSil
  3. Lovely post, great photos!

    http://beautyfollower.blogspot.gr

    YanıtlaSil
  4. Bu harika karelerinize hep bayılıyorum zaten! Mekanlar konusunda da çok iyi rehber olmuş bu yazı:)))

    YanıtlaSil