7 Haziran 2015 Pazar

Klorane Keten Lifi Hacim Serisi Lansmanı - Nişantaşı Nopa


Herkese Merhabalar 
Geçtiğimiz haftalarda Nişantaşı Nopa'da gerçekleşen  Klorane markasının yeni serisi keten lifi ekstreli hacim serisi lansmanını biraz gecikmeli olsa da sonunda bloga yazmaya fırsatı buldum.
Klorane keten lifi lansmanın da bizlere keten lifinin saçlarda etkisini anlattılar. İnce telli saçlarda saçı ağırlaştırmadan keten lifinin gücüyle saçlara hacim vereceği söylenildi. Hacim vermesinin artması için tüm seti birlikte yani şampuan,saç kremi ve spreyi ile kullanmamızın daha uygun olacağı anlatıldı. Benimde saçlarımın ince telli olması bu ürünlere ilgimi daha da artırmış oldu. Mutlaka kullandıktan sonra etkisini blogda da paylaşacağım. Bu arada ürünler doğa ile dost olması da Klorane ürünlerini daha çok sevmeme bir başka neden. 
Ayrıca lansman davetinde bizlere küçük saksılar içinde tohum ketenleri ve filizleri verdiler. Bunları her gün sulayarak 1 ay içinde  mavi keten filizleri çıkacağı söylendi. Nasıl büyüdüklerini gözlemledikten sonra paylaşımlar gelecek. 
Umarım postumu beğenmişsinizdir. Sevgiyle Kalın 








5 yorum:

  1. merhabalar!ben klorane yı kullanıyorum süper bır marka

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle size katılıyorum.Güzel bir marka :)

      Sil
  2. ilk defa duydum bu markayı. en kısa zamanda denemeliyim :)

    YanıtlaSil
  3. Wonderful open space launch place!

    http://beautyfollower.blogspot.gr

    YanıtlaSil
  4. For instance, the LCD screen may be damaged by water,Formula 41 Extreme a crack from dropping the phone or someone being too rough with their fingers.Also, any kind of damage to trackball makes it difficult to use the phone.I have been following posts. I perpetually find you articles enlightening.faves, since I was here were a few. Well another article that will work out just fine. http://www.strongmenmuscle.com/formula-41-extreme/

    YanıtlaSil