21 Temmuz 2015 Salı

Nişantaşı'nın En Yenisi: Black Shot Cafe


Herkese Merhabalar

Bugün sizlere Vestaevent'in davetiyle 2 kere katıldığımız Black shot cafe ve Trendy Paws takı koleksiyonu lansmanını sizlerle paylaşmak istedik.
İlk katıldığımız da Trendy Paws özel takı lansmanında koleksiyonu inceleme fırsatımız oldu. Üstelik her alışverişin bir kısmı da sokak hayvanlarına yardım olarak bağışlandığını ögrendiğimiz trendy paws markasını bir kez daha kutlamak isteriz. Çok yardımsever bir davranış.
Öncellikle Black shot cafenin konseptinden bahsetmek isterim. Black shot cafe hayvan dostu bir mekan . evcil hayvanlarınızla mekana gidip hayvanlar için özel hazırlanmış menülerinden istediğinizi seçebiliyorsunuz. Evcil hayvanlarımıza sunduğu menülerden elde ettiği gelirin tamamını hayvan barınaklarına bağışlıyormuş. Tüm cafelerden bu duyarlı davranışı bekliyoruz umarım böyle hayvansever cafeler yaygınlaşır.
Nişantaşı'nda bulunan cafenin lezzetlerinden bahsetmek isteriz. Öncellikle dondurmalı espressosu afagatto'suna biz bayıldık. Ice lattesi de bir o kadar  güzeldi. Yazın serinlemek isteyenlere kesinlikle tavsiye ediyoruz. Özel çekirdekli kahvelerini de bir deneyin deriz.
 Mekan sahipleri de çok güler yüzlü insanlar gerçekten mekandan memnun kalarak ayrıldık.  

Sizinde yolunuz Topağacı'nın oralara düşerse mutlaka bir kahve için deriz. 
Adres: Nişantaşı ıhlamur yolu sok. No:21 İstanbul



Trendy Paws koleksiyonu ve daha fazlası için www.trendy-paws.com a bakabilirsiniz.









Gözde Usta'nın kaniş ruhlu köpeği Stark gecemize renk kattı.




Mail: lapermstyle@gmail.com

2 yorum: