31 Temmuz 2015 Cuma

Son zamanlarda İkiz Blogger'lar Neler Yaptı.... ( Nişantaşı.Karaköy,Cihangir,....)


Herkese Merhabalar
En sevdiğimiz postlardan olan son zamanlarda neler yaptım. Bizim için haftanın özeti niteliğinde, Blogda ayrıntılarını girmeden özetle neler yapmışız tarzı bu postu yayınlamak bizim için büyük zevk.
Bir kaç hafta bizim için  o kadar  koşuşturmalıydı ki eve sadece uyumak için girebildik desek abartmış olmayız.Burda paylaştığımız fotoğraflar sadece bir kısmı o kadar çok gezdik ve eğlendik ki burda ufak bir kısmını paylaşabiliyoruz. Hala da yapılacaklar listesinde bir çok şeyi yapma fırsatımız olmadı.  Lafı çok uzatmadan neler yapmışız nerelere gitmişiz kadrajımıza neler takılmış hep birlikte bir bakalım. 

Blogger Arkadaşımız gizems fashion ile Eminönün'de  gezerken tesadüf eseri bu şirin kafeyi keşfettik. İyiki de keşfettmişiz mekan tasarımı ve Ev yapımı limonatası bir harika kesinlikle gitmenizi ve görmenizi çok isteriz Çok keyifli bir mekan. Cafenin Adı 'Brew Coffeworks '  

Karaköy'ün en yenisi Filbooks  cafe Bu mekan anlatılmaz yaşanır her bir köşesi ayrı bir hikaye. Bu mekanla ilgili blogda bol fotoğraflı bir yazı gelecek.

Blogger arkadaşımız Gizems fashion ile Taksimde bulunan  Shake Shack hamburgercisine gittik. Tam bir yıldır hamburger yemeyen biz bile lezzetine hayran kaldık.peynir soslu patatesini de çok beğendik.

Blogger arkadaşımız Göze Şener  ile Nişantaşı 'nda bulunan La Patisserie Lune adlı mekana gittik.Moda üzerine bol sohbetli bol eğlenceli vakit geçirdik.

Blogger Göze Şener  ile Kanyon'da buluşup alışveriş yaptık. Göze ile alışveriş yapmak çok zevkli. 

Blogger arkadaşımız Simay Yilmaz ile karaköyde buluşup Filbooks cafe'de bol vakit geçirip fotoğraflar çektik.

İkiz kardeşimle her zaman alışveriş için zamanımız vardır. Mağaza turu atmayı özellikle bol alışveriş yapmayı çok seviyoruz.


Yaz ayında favorimiz her zaman Pinkberry'nin o lezzetli yoğurdudur. Özellikle meyveli ve nutellalı vazgeçilmezimiz.

Geçtiğimiz günlerde Nişantaşı Moc Coffe de gerçekleşen French Oje'nin ''Keşke Ben uyurken gitseydim'' Kitap lansmanı oldu. Güzel bir etkinlikti. Yazarı French Oje ile yakından tanışma fırsatımız oldu.



Cihangir in Vintage dükkanlarında kendimizi kaybettik. Tüm dükkanlara girip inceleme fırsatımız oldu. Eski olan herşey gerçekten çok güzel ve anlamlı.


Karaköy Karınca da tasarım pazarı düzenlendi. Tabi biz de ikiz kardeşimle beraber ordaydık. Çok tatlı el boyaması da kumaş çanta aldık. Tasarım  el yapımı olan ürünlere her zaman ilgimiz olmuştur. Kişiye özel şeyler bizim için çok önemli. Herkeste olan şeyleri kullanmayı pek sevmiyoruz.


Cihangir de dolaşırken kadrajımıza bu komik tabela takıldı. Sizce de çok eğlenceli değil mi?

6 yorum:

  1. Kotun cok guzel duruyor:)), canım bana yuksek bel koyu renk streç aynı resımdekı gıbı sanırm altındakı kottan nereden bulabılırım o tarz kalıtelı bısı olsun hemde, hangı markalarda vardır ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım :) Zara, stradivarius ve pull and bear 'e kesinlikle bakmalisin bizde o markalardan hep alıyoruz :)

      Sil
  2. Yaa ne güzel bir kolaj olmuş, tekrar hatırladım gezdiğimiz günleri :) bayıldım bayıldım süper ötesi ellerinize sağlık!

    Çok çok öperim :p

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim teşekkür ederiz. çok güzeldi. inşallah tekrarlariz :)

      Sil
  3. Your photos are beautiful!

    Lauren,
    http://www.atouchofsoutherngrace.com/

    YanıtlaSil
  4. Harika bir yazı olmuş kızlar en kısa zamanda cihangirdeki vintage dükkanlarına koşmak istiyorum.Ne kadar güzel ❤️

    YanıtlaSil