22 Eylül 2015 Salı

All Magazine ''Faik Sönmez'' Lansmanı

Herkese Merhabalar..
Geçtiğimiz hafta All Magazine'nin özel davetiyle katıldığımız Faik Sönmez'in Sonbahar Kış koleksiyonunu, Nişantaşı The House Cafe'de keyifli bir kahvaltı eşliğinde inceledik.  Faik Sönmez, 2015-16 Sonbahar Kış Koleksiyonu’nu birbirinden iddialı ve göz alıcı parçalarla açtı. Hayran kalmamak elde değil.
Faik Sönmez deyince aklımıza annelerimizin tercih ettiği bir marka gibi gelse de artık bu koleksiyonda gençlere yönelik de ürünler bulabileceğiz. Yeni koleksiyonun 38 bedenden başlayacağını da söylemek isteriz. Artık anneler ve kızları Faik Sönmezden beraber giyinebilecekler. 
Moda editörü Bengisu Gürel, Faik Sönmez'in yeni koleksiyonu hakkında bizlere can alıcı bilgiler verdi. 
Faik Sönmez’e yeni sezonda soft renkler hakim… Spor ve günlük yorumlarıyla hafif trenckot , hem hafta sonu hem iş için kolaylık sağlarken, jean pantolonlar, kesimleri ve değişik yıkama efektleri ile günün her ihtiyacına cevap veriyor. Koleksiyonun önemli parçalarından biri olan Jean gömlekler, etnik detayların yanı sıra pırıltılı payet detayları ile gece davetlerinde de kullanılabilme imkanı sağlıyor.
Bu sezon yelek, ceketle rekabet ediyor. Şık, ceket formunda yelekler, hayatımıza giriyor. Özellikle yılan baskılı yelek, koleksiyonun iddialı modellerden bir tanesi.

Yeni Sezonda şık ve rahat bir tarz yaratmak için Faik Sönmez’e uğramayı unutmayın…
 Şimdi geçelim lansmanda objektifimize neler takılmış? Favori parçalarımız nelermiş?








İkimizde tam bir çanta delisi olduğumuz için Faik Sönmez'in yeni sezonundan bu tüvit sırt çantasına aşık olduğumuzu söylemeden geçemeyeceğiz.



Blogger Göze Şener'in üstündeki Faik Sönmez'in Yeni koleksiyonundaki marin tarzı cekete biz bayıldık. Sevgili Göze'ye de çok yakıştığını da söylemeden geçemeyeceğiz.


SOL: Blazer: Zara ( Yeni sezon)
Gömlek: Mango ( Yeni sezon)
Pantolon: Pul and bear (Yeni sezon)
Ayakkabı: Superga
Saat: Sentetik Sezar
Çanta: Faik sönmez (Yeni sezon)
SAĞ:Blazer yelek: Nişantaşı (Yeni sezon)
Tişört: Hm
Pantolon: Zara(Yeni sezon)
Ayakkabı: Zara (Yeni sezon)


7 yorum:

  1. Kızlar postu çok sevdim, gitmiş kadar oldum sizinle event'lere katılmak için çok çok sabırsızlanıyorum
    çok öperim sizi, en yakın zamanda görüşmek üzere <3 <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederiz canım. sen bir gel event event dolasacagiz. Biz de çok sabirsizlaniyoruz. Bizde seni çok çok öpüyoruz. :)

      Sil
  2. Çokmu şıkız şekerız balız zarifiz nee maşallah size <3 (: :-*

    YanıtlaSil
  3. Ellerinize sağlık kızlar, laptobum bozuk olduğu için şimdi okuyabiliyorum.

    Sevgiler,
    Göze

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederiz canım. Olur öyle şeyler. çok öptuk :)

      Sil
  4. open up more than just the DMZ in order to get all those other that or I switch the dmzback and forth manual which is now yeah and I'm not going to do that is so cool so you're 70-246 Practice Questions you don't have to use special software for this is like going in.

    http://exampracticequestions.com/70-246/




    YanıtlaSil