3 Ekim 2016 Pazartesi

Sokak Modası: Zara Parka Kombinim


Herkese Merhabalar
Galata'nın en sevdiğimiz sokaklarından biri olan Serdar-ı Ekrem de keyifli bir çekim gerçekleştirdik. İkiz kardeşim Neslihan fotoğraf çekimini yaptı. Çekim yaparken biz çok keyif aldık. 
Fazla uzatmadan bugünkü kombinimin ayrıntıları nelermiş, hep birlikte inceleyelim:)
Bugün  sonbaharın vazgeçilmezlerinden biri olan parkayı sizler için kombinledim. Modası asla geçmeyecek bir şey varsa o da kesinlikle parkalardır. Yani bu sezon alacağınız bir parkayı rahatlıkla önümüzdeki sezon da kullanabilirsiniz. Kesinlikle zamansız ve şık bir parça.  
Siz de bu sezon dolabınıza mutlaka bir tane de olsa parka ekleyin derim. Nerelerden bulabilirim? derseniz de, bu sezon bir çok markanın yeni koleksiyonların da rahatlıkla bulabilirsiniz. Zara, HM, Stradivarius benim önerebileceğim markalardan bir kaçı. 
Parkalar da trençkotlar gibi sonbaharın kurtarıcı parçalarından. 
Ben salaş bir parkayı, siyah ve gold renklerle beraber kullanmayı tercih ettim. Yeşile en çok yakışan renklerin siyah ve gold olduğunu düşünüyorum. Sadece çantama renkli bir fular takarak kombinim de hareket ve renk olmasını istedim. Hem şık hem de rahat bir kombin olması için özen gösterdim. 

Ben sonbaharın vazgeçilmezi parkayı bu şekilde kombinledim. Umarım beğenmişsinizdir.
 Herkese mutlu haftalar dilerim.
Sevgiyle kalın:)






Parka: Zara
Pantolon: Stradivarius
Tişört: Zara
Ayakkabı: Zara
Çanta: Twist
Fular: Zara
Saat: Cheapo
Gözlük: Rayban

Mail: lapermstyle@gmail.com

1 yorum:

  1. Çantadaki detay şal gözümden kaçmadı :) Çok hoş olmuşsun.

    YanıtlaSil