8 Kasım 2016 Salı

Favori Cilt Bakım Ürünlerimiz : Kiehls, Darphin, Caudalíe, Eos



Herkese merhabalar
Bugün sizlere uzun süredir severek kullandığımız cilt bakım ürünlerimizden bahsetmek istiyoruz.  Düzenli cilt bakımı yapmaya özen gösteriyoruz. Özellikle temizleme, peeling, maske ve nemlendirme bizim vazgeçilmez rutinimiz. Cildimize ne kadar iyi bakarsak gelecekte kesinlikle karşılığını iyi bir şekilde alacağımıza inanıyoruz. Cilt bakımı her yaşta gerçekten çok önemli. Özellikle cilt tipimizi iyi tanıyıp cildimize en uygun ve doğru ürünleri tercih etmeliyiz.
Şimdi gelelim favori cilt bakım ürünlerimize;

İlk önce cildi temizleyerek başlıyoruz. Caudalie markasının kırmızı üzüm ekstresi içeren yüz temizleme köpüğünü 3 aydır kullanıyoruz. Şimdiden favorimiz oldu. Daha önce Nuxe markasının yüz temizleme köpüğünü kullanmıştık. O da başarılı bir üründü.
Darphin'in aroma peeling'ini 4 aydır haftada 2 kere kullanıyoruz. Cildimiz hafif gözenekli olduğu için peeling bizim için çok önemli. Şimdiden gözeneklerimizde gözle görülür bir küçülme sağladı. Kullanmaya devam edeceğimiz bir ürün.
Kiehls beyaz amazon kili maskeyi 3 yıldır kullanıyoruz. Hafta da 1 kez yüzümüze uyguluyoruz. Cildi çok iyi şekilde temizliyor ve arındırıyor. Cildimizin nefes aldığını hissediyoruz. Kesinlikle favori maskemiz.
Kiehls nem serumunu 1 senedir her gün kullanıyoruz. Özellikle kış ayında cildin nem ihtiyacını karşılıyor. Artı bir nemlendiriciye ihtiyaç kalmıyor.
Kiehls Clearly Corrective Dark Circle Perfector SPF30 göz kremini uzun zamandır kullanıyoruz. Kapatıcı etkili doğal bir ürün gözaltına uyguladığımızda anında aydınlık sağlıyor. Sabah en büyük  kurtarıcımız oldu. Yapış yapış bir yapısı yok anında göz çevresinde emiliyor. Bittikçe alacağımız bir ürün.
Kiehls gündüz yağını düzenli olarak kullanamasak da yine de favori ürünümüz. Arada sırada da olsa cilt bakım rutinimiz de yer alıyor. Ciltte anında bir ışıltı sağlıyor. Kuru yağ olmasına rahmen ciltte herhangi bir yağlı his bırakmadı ve hiçbir şekilde sivilce çıkartmadı.
Kiehls güneş kremini 1 yıldır yaz-kış kullanıyoruz. Beyaz tenli olduğumuz için cildimizi güneşten korumamız gerekiyor. Kiehls'in güneş koruyucusu ayrıca cildi çok iyi nemlendiriyor. Favori güneş kremimiz diyebiliriz. Bittikçe alacağımız bir ürün.
Eos naneli dudak nemlendirici kış ayı için uygun olmasa da yaz ayında hafif nemlendirmek için ideal bir lip balm. Ama kışın tabiki de favori lip balmımız blistex. Şu ana kadar Blistex markasından daha iyi nemlendiren bir dudak nemlendiricisi bulamadık. 

Mail: lapermstyle@gmail.com



2 yorum:

  1. Favorilerimiz hemen hemen tutmuş kızlaaar bende çok memnunum ❤❤

    YanıtlaSil
  2. İyi,güzel günlerde kullanın...lapermstyle blogunuzu keşfettim ve hemennnn Google+ ekledim.http://yesimlehertelden.blogspot.com.tr/ beklerim.Sevgilerrr.....

    YanıtlaSil