20 Mayıs 2013 Pazartesi

KIEHLS BAKIM ÜRÜNLERİM

KIEHLS BAKIM ÜRÜNLERİNİ DÜZENLİ KULLANIYORUM.HİÇ BİR SORUNLA KARŞILAŞMADIM. KİEHLS ALIŞVERİŞİMİ MARMARA FORUM'DAN YAPTIM.

KIEHLS AÇAİ DAMAGE-MİNİMİZİNG CLEANSER YÜZ TEMİZLEME KÖPÜĞÜ
Bu hafifçe köpüren ve antioksidanlar yönünden zengin olan temizleyici, cildi kirlerden arındırmaya yardımcı olur. Ecocert Organik Sertifikalıdır. %100 doğal kökenli içeriklerden oluşur. Paraben, sülfat ve silikon içermez. Nazikçe temizler ve cildin doğal nem bariyerinin korunmasına yardımcı olur. Oksidanlara maruz kalmış cildi rahatlatır ve yumuşatır. Cildin sağlıklı ve ışıltılı berraklığını ortaya çıkarmasına yardımcı olur.



KIEHLS OVER-NİGHT BİOLOGİCAL PEEL 

Gece kullanılan bu güçlü ve etkili arındırıcı, (cildin kendini yenilediği biyolojik yol olan) ölü derinin atılması işlemini uyarır. Bakımımız, güvenli ve nazik arındırıcı etkisi sağlamanın yanı sıra förmülün etkisini artırmak üzere doğal yollardan elde edilmiş bileşenlerle formüle edilmiştir. Devamlı kullanıldığında, formül gözeneklerin görünümünün azaltılmasına ve serbest radikal ve ışık hasarının etkilerinin iyileştirilmesine yardmcı olur. Gözenekleri tıkamaz, yağsızdır ve dermatologlar tarafından test edilmiştir.


KIEHLS RARE EARTH  PORE MINIMIZING LOTION NEMLENDİRİCİ

Genişlemiş gözeneklerin görünümünü azaltmak için normal ve yağlı ciltlere özel olarak formüle edilmiş, yağsız gözenek sıkılaştırıcı bakımımız, fazla sebumu emmek ve gözeneklerin görünümünü sıkılaştırmak için Amazon Beyaz Kili içerir.
  • Benzersiz hafif yapıdaki, mineraller açısından zengin bu formül cilt dokusunun pürüzsüz hale gelmesine yardımcı olur.


KIEHLS RARE EARTH PORE REFINING TONIC


Bu iki aşamalı, gözenek sıkılaştırıcı tonik, ciltten yüzey toksinlerinin giderilmesine yardımcı olmak için Amazon Nehri ağzındaki Marajó Adası'ndan sağlanan içeriklerle formüle edilmiştir. Uygulamadan sonra cilt yeniden dengelenmiş nem seviyesi ile mat bir görünüme kavuşur. Amazon Beyaz Kili, fazla yüzey yağının kontrol altına alınmasına ve gözeneklerin görünümünün azaltılmasına yardımcı olur. Cilt daha pürüzsüz ve sağlıklı bir görünüme kavuşur.

KIEHLS RARE EARTH PORE CLEANSING MASKE


Bu derin gözenek temizleyici maske normalden yağlıya kadar tüm cilt tiplerinde kullanılabilir ve gözenekleri tıkayarak cildi donuk gösteren kir ve ölü yüzey hücrelerinin temizlenmesine yardımcı olur. Cildin yüzey kirlerinden ve toksinlerden temizlenmesini sağlar. Kullanımdan sonra cilt gözle görülür bir biçimde sıkılaşmış gözeneklerle daha sıkı bir görünüme kavuşur.

KIEHLS FACIAL FUEL NO-SHINE MOISTURIZING LIP BALM


Çatlamış ya da kurumuş dudakların rahatlamasına yardımcı olur ve geçici koruma sağlar.

KIEHLS SUPERBLY EFFICIENT ANTI-PERSPIRANT & DEODORANT

Bu benzersiz formülümüz kokusuz, oldukça nazik ve terlemeyi önlemeye etkili bir deodorant kremdir. Ter ve kokuya karşı 24 saatlik koruma sağlarken, yumuşak ve nemlendirilmiş bir his verir. Kalıntı bırakmadan teri emen mikroboyutlu kurutucu moleküller sayesinde koltuk altındaki terlemeyi azaltır. Koltuk altı tüylerini yumuşatır ve epilasyonu kolaylaştırır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder