18 Ağustos 2013 Pazar

KİEHLS OVER-NİGHT PEELİNG

                                   
                                                 



KİEHLS OVER-NİGHT BİOLOGİCAL PEEL: SİZE BİR KIŞ BOYUNCA KULLANDIĞIM PEELİNGDEN BAHSEDECEĞİM. YAĞLI BİR CİLDE SAHİBİM. YÜZÜMDE GÖZENEKLER MEVCUT. SİVİLCE SORUNUM YOK. 5-6 YIL EVVEL SİVİLCE TEDAVİSİ OLMUŞTUM.ARTIK SİVİLCE ÇIKMIYOR. KİEHLS'İN BU ÜRÜNÜ GECE KULLANIMI İÇİN. ÜRÜNÜ UYGULAMADAN EVVEL CİLDİMİ İYİCE TEMİZLİYORUM. SONRA UYGULUYORUM. BİR GECE BOYUNCA YÜZÜMDE BEKLİYOR. PEELING CİLTTE EMİLMİYOR.YAPIŞ YAPIŞ KALIYOR. SABAH UYANDIĞIMDA HALA EMİLMEMİŞ OLUYOR.SABAH OLUNCA ILIK SUYLA YÜZÜMÜ YIKIYORUM. İLK KULLANIMDAN İTİBAREN ÇOK İŞE YARIYOR. CİLT NEMLENİYOR.GÖZENEKLER KÜÇÜLÜYOR.CİLT AYDINLANIYOR. SÜPER ETKİLİ BİR ÜRÜN. AMA YAZIN ÜRÜNÜ KULLANMADIM. BEYAZ TENLİ OLDUĞUM İÇİN CİLT SOYUCULAR LEKE YAPABİLİR. TÜM CİLT TİPLERİ KULLANABİLİR.HAFTADA 2 KEZ KULLANILIYOR.
DOĞAL KAYNAKLI İÇERİKLİ ÜRÜN. FİYAT: 115 TL  DETAY İÇİN TIKLAYIN
SİZİN DE KULLANIP MEMNUN KALDIĞINIZ PEELINGLERİ YAZARSANIZ SEVİNİRİM.

ANA İÇERİKLER
HEPES veya Hidroksietil Piperazin Etan Sülfonik Asit, hücre kültüründe yaygın olarak, fizyolojik pH'ın korunması amacıyla kullanılan, kimyasal bir tampon maddedir. Bu amino-sülfonik türev madde, cildin iyileştirilmesini sağlayarak, pürüzlülüğünü azaltır. 

Sodyum Hiyalüronat 
Sodyum Hiyalüronat, Hiyalüronik Asidin sodyum tuzudur. Nemlendirici, kıvam arttırıcı ve sütsüleştirici madde olarak kullanılır. Cilt üzerinde, yatıştırıcı ve kayganlaştırıcı etki gösteren, şeffaf bir katman oluşturur. Suda, kendi ağırlığının 1800 katını taşıma yetisine sahip olduğundan, güçlü bir nem tutucudur. 

Üre 
Cildin yüzey katmanında (epidermis) doğal olarak bulunan bir enzim aktivatörü olan Üre, doğal hücre yenilenme sürecini, ölü deri hücrelerinin soyulması yoluyla hızlandırır. Bu bileşenin, cildin üst katmanlarında su bağlayıcı bir etkisi vardır, böylece, insan cildinde doğal bir nemlendirme maddesi görevi görür.


4 yorum:

  1. Gözenek sorunun varsa eğer Kiehl'sın rare earth serisinden deep pore maske,temizleyici ve toniğini kullanıyorum. Maskesini 3 aydır kullanıyorum ama 3 ünü birlikte kullandığımda gözeneklerimde küçülme gördüm:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. KİEHLS'IN RARE EARTH SERİSİNDEN MASKE,TONİK,NEMLENDİRİCİSİNİ BENDE 1 YILDIR KULLANIYORUM.ÇOK MEMNUN KALDIĞIM ÜRÜNLER.YORUMUN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.

      Sil
  2. bana doktor verdi bir karışım
    eczaneye hazırlattım
    yüzüm soyulunca neticeden memnun kaldım
    ama içeriğinde asit olduğu için gözlerimde ödem yaptı :(((
    bırakmak zorunda kaldım
    en iisi %100 doğal ürünler
    tabii etkisi yavaş oluyor ama
    en azından yan tesiri olmuyor
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok üzücü bir durum olmuş.geçmiş olsun. ben de kışın doktora kimyasal peelıng yaptırıyorum.daha hızlı sonuç alınıyor.doğal ürünler daha zararsız.

      Sil