28 Eylül 2014 Pazar

Dior,H&M,Watsons,Gratis,Ykm... Alışverişim


Herkese merhabalar
Son zamanlarda yaptığım bakım alışverişimi sizlerle paylaşmak istedim. Bakalım neler almışım. 
Dior markasının en son çıkardığı Dior Addict ıt-lash maskarasını ykm den merak edip aldım.Bu maskaranın pembe,mor ve mavi gibi renkleride vardı. Ben tabi ki siyah rengini aldım. Aranızda ıt-lash maskarayı kullanan var mı yorumlarınızı bekliyorum. Fiyatı: 103 tl 


H&m 'nin bu şeker gibi ıslak mendillerini severek aldım. Kullanmaya kıyamıyorum. fiyat teki:2 tl




Herkes tarafından o kadar çok övüldü ki bende dayanamayıp watsons dan iki çeşit bayby lips aldım.Bende hayal kırıklığı yaşattı nemlendirmesi çok kötü bir kere kullandım ve hemen bir kenara attım. Benim için vazgeçilmez dudak nemlendirici Bilistex i  tek geçerim. fiyat: 5.90 tl


Watsons kartı mağazalardan 2 tlye temin edebilirsiniz.  Ben watsons kartin sadece indirim kuponlarini beğendim.  


Yeni bir yüz temizleme köpüğü arayışı içindeyim. eczaneden Nuxe markasının yüz temizleme köpüğünü aldım.  Fiyatı 60 tl


Toni&guy markasının ışıltı verici saç serumunu merak ederek aldım. Fiyat 40 tl


Burts Bees dudak nemlendiricisini 14 tl ye aldım. nemlendirmesi güzel ben beğendim.


Nivea nın pure&natural makyaj temizleme mendillerini 15 tl ye aldım. 



HC hair care markasının daha önce saç maskesini kullanmıştım.  Memnun kalmıştım.  HC hair care complex saç yağını merak edip aldım.  Fiyatı 45 tl



Gratis indiriminden düzenli olarak kullandığım tonı & guy kahverengi saçlar için şampuanından 2 tane aldım. indirimli fiyatı teki 21 tl.


Elseve komple onarıcı 5 yapılandırıcı bakım şampuanı uzun yıllardır düzenli kullandığım tek şampuan gratis indiriminden 4 tl ye aldım.


Nivea pearl&beauty roll on özellikle kokusuna bayılıyorum. hafif bir kokusu var. fiyatı 7 tl


Maybelline go extreme volume maskarayı gratis indiriminden 12.50 tl ye aldım. Daha önce kullanmadığım bir maskara aranızda kullanan varsa yorumlarınızı bekliyorum.


Nivea mavi kantaron çiçeği özlü çift etkili göz makyaj temizleyici yi watsons indiriminden 11 tl ye aldım. Bu ürünü de daha önce denememiştim. yorumlarınızı bekliyorum
sevgiyle kalın:)


Aşağıdaki sosyal medya hesaplarımdan beni takip edebilirsiniz.


12 yorum:

  1. Elseve benimde en sevdiğim şampuan komple onarıcı serisinin tamamını kullanıyorum hepsindende çok memnunum. Maybeline colassal go extreme maskara da orta düzeyde bi ürün beklentiyi çok yüksek tutmamak gerek benimkisinin fırçası çok çabuk bozuldu ve kurudu umarım böyle bi sorunla karşılaşmazsın. çok güzel bi alışveriş olmuş canım kullandığında yorumlarını da bekliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elseve gerçekten güzel bir marka. Özellikle komple onarıcı. Maskarayı bazı iyi yorumlardan sonra almak istemiştim. Umarım ben memnun kalırım. Teşekkür ederim canım. Zamanım olduğunda ürünleri post yapmayı düşünüyorum:)

      Sil
  2. gule gule kullanmalar canımcım :*

    YanıtlaSil
  3. Ayy ama ben çoğunun yorumlarını çok merak ettim. Mesela Dior'un bir yazısı gelir mi? HC Hair Complex'in?
    Toni&Guy'ın kahverengi saçlar için olan şampuanının nasıl faydasını gördün peki saçında? Ben onun detoks şampuanını beğenmiştim.
    Güle güle kullan hepsiniiii

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zamanım olduğunda kullandığım ürünleri post yapmayı düşünüyorum toniguy kahverengi saçlar için olan şampuan benim saçlarımı yumuşak yapıyor doğal kahverengi Saclarimi rengini canlandırıyor. Hatta rengini aciyor. Teşekkür ederim. :)

      Sil
  4. Maşallah baya güzel bir alışveriş olmuş. Maybelline go extreme volume maskarasına haftasonu benim de elim gitti geldi, alıp almamak arasında çok kararsız kaldım. Sonunda almamaya karar verdim, ama aklım hala orada :) O yüzden yorumlarını merakla bekliyorum canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Bende maybelline go Extreme maskarayı bazı iyi yorumlardan sonra almaya karar verdim. Umarım begenirim. Indirimdeyken bence al derim. :)

      Sil
  5. Nivea Mavi Kantaron özlü Göz Makyaj Temizleyici'yi ben de kullanıyorum, memnunum ama şişesi değişmiş galiba:) Bakalım senin yorumların ne olacak :))

    YanıtlaSil
  6. Şampuandan ben de memnunum fakat bebe şampuanı kullanmaya başladım (Henüz 1 kez kullandım). Saçlarımın hacimli, kuru ve az da olsa elektriklenen yapısı var. Bakalım nasıl etki edecek.. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bebe şampuan da güzel. Benim sacim ince telli olduğu için her şampuan iyi gelmiyor:)

      Sil