8 Haziran 2015 Pazartesi

2Ok Tasarım Takılar Blogger Etkinliği

Herkese Merhabalar
Nişantaşı'nda 20 kadının açtığı 20k takı tasarım mağazası  blogger etkinliğine bizleride davet ettiler. İkiz kardeşimle beraber büyük bir zevkle katıldık. Takıları yakından inceleme şansımız oldu. 20 güçlü kadının tasarımları yeni konsept mağazada yer alıyor.  
Her ay farklı bir misafir tasarımcının da tasarımları 20k tasarımda ürünüyle yer alıyor.
Pinkkme Jewelry'nin ''Neşeli Takılar'' koleksiyonun tüm geliri  barınaklardaki hayvanlara bağış olarak gidiyormuş. Gerçekten çok düşünceli bir davranış büyük taktir ettim.
 Tüm takıların hepsi el yapımı yani büyük bir  el emeği var. 20k takıda doğal ve değerli taşlardan altın ve gümüşten oluşan birbirinden şık Herkesin zevkine uygun etnikten modern tarza birçok tasarım bulmak mümkün. 
Tüm kadınların takı takmadan evden çıktığını zannetmiyorum. Ben de öyleyim evden takı takmadan çıkmıyorum. Özellikle özel tasarım ürün ve takılar hep ilgimi çekmiştir. Ama takılarında fiyatlarının uygun olması gerekiyor. 20k tasarımda her bütçeye uygun takı bulmak mümkün. Nişantaşı'na yolu düşen herkesin 20k tasarım mağazasına mutlaka uğramalı. Arkadaşına, dostuna, sevdiklerine uygun bir hediye bulabileceğine inanıyorum.  
Şimdi mağazadan objektifime takılanlara geçelim.

Facebook: 20k tasarım
Adres: Osman Faik Seden sok. No 12\2 Teşvikiye-İstanbul












Zeynep Çisem Sezer tasarımı olan bu küpelere ayrıca bayıldım. Uzun bir süre kulağımdan çıkarmayı düşünmüyorum.  




4 yorum:

  1. Fotoğraflara bayıldım :) lansmana gitmiş kadar oldum inanın ki.. Barınaklara bağış yapması benim de çok hoşuma gitti.
    Nişantaşı'na yolum düşer düşmez uğrayacağım.

    YanıtlaSil
  2. Ya takilarda harika ince dusunceleride harika bayildim 😊

    YanıtlaSil
  3. Gerçekten çok iyi bir proje,hepsi ayrı güzel=)

    YanıtlaSil
  4. Great jewels... I did like the balloon lamps!

    http://beautyfollower.blogspot.gr

    YanıtlaSil