6 Haziran 2015 Cumartesi

Kanaviçe Workshop Etkinliği


Herkese Merhabalar
Uzun zamandır bloga post giremedik.. İkiz kardeşimle beraber o kadar yoğun bir dönemden geçtik ki size anlatamayız. Final sınavlarımız.projelerimiz bununla beraber gelen lansman ve event davetleri. Zamanımız olduğu sürece lansmanlara katılmaya çalıştık. Ama hepsine katılma şansımız olmadı. Ve o kadar çok post birikti ki yazmaya fırsatımız olmadı.  Şimdi artık okullarımızın tatile girdiği bu dönemde ilk postumuzu yazmaya karar verdik. 
Geçen ay Galata da Vesta event ofisinde gerçekleşen Ahenkli Şeyler kanaviçe workshopuna katıldık. Bizim gibi eline iğne iplik almamış, el işinden anlamayan pek yeteneğide olmayan biz, bu workshop ta napacağız dedik. Ama korktuğumuz gibi olmadı. Kanaviçeleri işlememizi ayrıntılı ve ilgili bir şekilde Oya Aytan hanım bize öğretti. Bizimle çok ilgilendi. O kadar iyi ve anlaşılır bir şekilde anlattı ki. Olayı hemen çözdük. 3 saatin sonunda kanaviçelerimizi tamamladık. Balık ve Kedi örneklerini seçmiştik. Başarılı bir çalışma olduğunu düşünüyoruz. Çok keyifli, kafa dinlendirici ve rahatlatıcı bir etkinlikti. Artık bizde evde boş zamanlarımızda kanaviçe yapmayı düşünüyoruz. O kadar da göründüğü gibi zor olmadığını anladık. Gerçekten biz bu işi çok sevdik. Hobi olarak yapmayı düşünüyoruz.
 Vesta Event in iki güzel hanımıyla da tanışma şansımızda oldu Selin ve Gözde. Onlarla tanıştığımıza da ayrıca mutlu olduk.
Umarım yaptığımız kanaviçeleri beğenmişsinizdir. Merakla yorumlarınızı bekliyoruz.
Bu arada İkimizi merak edenler ınstagrama kendi fotoğraflarımızı yükledik.  
Umarım postumuzdan keyif almışsınızdır. sevgiyle kalın.
Facebook: Ahenkli Şeyler Kanaviçe 












5 yorum:

  1. Çok güzel görünüyorlar, ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  2. Gerçekten çok eğlenceli görünüyor. Yazın da çok hoş. Neden daha önce kesfetmemisim bu blogu bilmiyorum. İyi is çıkarmışsınız ;)

    YanıtlaSil