15 Haziran 2015 Pazartesi

Moc Coffe - Suada Açılışı

Herkese Merhabalar 
Vestaevent'in özel davetiyle Moc coffe'nin Nişantaşı'ndan sonraki yeni 2. şubesi Suada açılışına katıldık.  Kahvelerimizi yudumlayarak deniz havasını içimize çekerek mekanın keyfini çıkardık.
Boğazın ortasında kahve keyfi bu olsa gerek. Moc İstanbul'un kahvelerini biz çok sevdik tatlılarını da bahsetmeden edemeyeceğim havuçlu pastasını çok beğendiğimizi belirtelim. Kahvenin yanına en çok yakışan bizce.
Kahve kokuları arasında kendimizi kaybettik. 
 Blogger Göze Şener ve Gözde Usta 'nın tatlı sohbetleriyle, davette bizlere eşlik ettiler çok keyifli bir ortam vardı.
Bir yılı aşkın süredir hem İstanbul, hem de Türkiye'nin farklı şehirlerindeki kahve tutkunlarına, iyi kahve sunmayı ilke edinen MOC Istanbul.Altı çeşit alkollü kahve kokteyli, dondurma ve frozen'lardan oluşan menü, tüm yaz boyunca Suada müdavimleriyle birlikte olacakmış.
Suada için özel olarak hazırlanan menüde yer alan Türk kahveli özel kokteyl ve anasonlu cold brew seçenekleri, Türkiye'de bir ilk olma özelliği taşıyormuş.
Harika bir davetti çok güzel vakit geçirdik.O kadar kahveyi içtikten sonra eve geldiğimizde uyumakta biraz zorlanmış olsak da önemli olan davetten keyifli ve mutlu ayrılmamızdı. 
Sevgiyle Kalın:)












4 yorum:

  1. Bol kahveli buluşmalar, en sevdiğim ♥

    YanıtlaSil
  2. Wonderful desserts, coffee & cocktails... what a view!

    http://beautyfollower.blogspot.gr

    YanıtlaSil
  3. Harika görünüyor . Gitmeye değer diyorsun yani ? Çiftlere yönelik mi yoksa grup ta gidilebilir mi canım ?

    YanıtlaSil
  4. Having just been CogniQ searching forwell written blog posts for the research project Ive been working on when I happened to find yours. Thanks for this useful content! Glucose Testing StripsThank you for that great article.http://www.healthcaresdiscussion.com/is-cogniq-scam-or-fake/

    YanıtlaSil