29 Ekim 2015 Perşembe

Son Zamanlarda İkiz Bloggerlar Neler Yaptı- 2 ( Mekan Keşfi, Lansman...)


Herkese Merhabalar
Bugünkü postumuz ''ikiz Bloggerlar'' neler yapmış hangi etkinlik,lansmanlara katılmış ve nerelere gitmiş ile ilgili. Biz Aslıhan ve Neslihan birlikte ortak bir şekilde yazılarımızı yazıyoruz. Fotoğraflarımızı beraber çekiyoruz. Büyük bir takım gibi çalışıyoruz. İkiz kardeş olmak bunu gerektirir, diye düşünüyoruz. Anlayış ve özveri içinde çalışıyoruz. Son zamanlarda biraz da olsa blogumuzu aksatmış olabiliriz. Yoğun bir dönemden geçiyoruz. Ama boş zamanlarımızda blogumuzla ilgilenmeye çalışıyoruz. Daha aktif olarak Instagram da paylaşımlarımızı yapıyoruz. İsteyenler bizi İnstagramdan takip edebilirler. 
Artık biliyorsunuz ki mekan keşiflerimizi de yayınlamaya başladık. Bu postumuzda Çukurcuma ''Arada Cafe'', ''Tarihi Karaköy Midyecisi'' ve Nişantaşı '' Altı Üstü Kahve'' mekanlarını keşfettik.
Gelelim bugünkü postumuza. özellikle hayatımız bol hareketli geçiyor. Hem blog işleri, lansman, davetler. birde okul olunca bol koşuşturma da kaçınılmaz oluyor. Ama hiç şikayetçi değiliz. Hareketli ve aktif olmayı seviyoruz. 
Umarız postumuzu beğenmişsinizdir. Yorumlarınızı bekliyoruz. Sevgiyle Kalın. 

Şimdide İkiz bloggerlar neler yapmış, objektifimize neler takılmış hep birlikte fotoğraflara bir göz atalım:)

Üstte ki  fotoğrafımız sevgili Göze Şener'in doğum günün de çekildi. Taksim Mama Shelter de harika bir davet eşliğinde Göze Şener in doğum gününü kutladık. Çok güzel, bol sohbetli ve eğlenceli bir kutlama oldu.


Sevgili İrem Çabuk'un Nam-ı diğer Coffeerem'in etkinliği için Nişantaşı Black Shot Cafe'ye gittik. Tabi bizde seve seve coffeerrem'in dünya kahve günü etkinliğine katıldık. Ve dünya kahve gününde kahvelerimizi büyük bir keyifle yudumladık. Tabi bizim favorimiz ''Mocha'' oldu.

Çukurcuma da ''Arada Cafe'' diye bir mekan keşfettik. Kendimizi evimizdeymiş gibi hissettik. Mekanın atmosferi ve iç dekorasyonu bir harikaydı. Üstelik hayvan sever bir cafe olması da bizden tam not aldı. Bu arada fotoğrafta gördüğünüz pisicik Neslihan'ın elini ısırdı. Ama biz ona kızmadık. Yaramaz şey :)



Havalar soğumaya başladığında biz hemen kendimizi Dem Karaköy'ün sıcak atmosferine atıyoruz. Ve tabiki de  lezzetli çaylarından deniyoruz.

Geçtiğimiz günlerde Taksim H&M home turu atmıştık. H&M home'un ürünlerine bayılıyoruz. Hem şık hem uygun fiyatlı ev dekorasyon ürünleri için sizde H&M home uğrayın. Mutlaka evinize uygun ürünler bulacağınıza eminiz. Bizde çok tatlı köpek baskılı kare tabak aldık.


Sentetik Sezar Vintage Shop'un renkli ve nostaljik ortamında sevgili Göze Şener ile birlikte harika bir çekim gerçekleştirdik. Biz en çok bu kareyi sevdik. Sizce de çok güzel olmamış mı?


Karaköy'ün tarihi midyecisini şans eseri keşfettik. Lezzetli midyeleri ile kalbimizi kazandı. Artık başka yerde midye dolma yiyeceğimizi zannetmiyoruz. Sizin de Karaköy'e yolunuz düşerse mutlaka midyelerinden tadın deriz. Gerçekten pişman olmazsınız.

Bir pazar günü Pim Karaköy de blogger arkadaşlarımızla toplandık. Muhabbet ve sohbet eşliğinde pazarımızı geçirdik. Bizim için çok güzel bir gündü.

Fred Perry Erenköy mağaza açılışına sevgili Göze şener ile katıldık. Gece grubunun konseri eşliğinde harika zaman geçirdik.
Etkinlikte Fotoğraflarımızı çıkarma şansımız da oldu. Yukarıda gördüğünüz çok güzel bir kare yakalamış olduk.

Geçtiğimiz günlerde Tophane Mixer Art Galery'de Kiehls markasının yeni çıkardığı Daily reviving concentrate  günlük yağı lansmanı oldu. Ve biz de ordaydık. Yeni çıkan ürün hakkında detaylı bilgi aldık. Harika ötesi bir lansmandı. Ayçiçekleri eşliğinde olan ortamı şahaneydi. Kiehls daily reviving concentrate günlük bakım yağını deneyip yorumlarımızı yazacağız.


Nişantaşının en yenisi ''Altı Üstü Kahve''ye şans eseri yol üstünde karşılaştık. Ve hemen girip lezzetlerini deneyimledik. Gelincik şerbeti bizden tam not aldı. İkram edilen limonlu kekini de çok sevdik. Yolunuz Nişantaşı'na düşerse mutlaka ''Altı Üstü Kahve'' ye uğrayın deriz.


Karaköy Mixery Gallery de sergiye katıldık. Ve resimleri inceledik. 

Karaköy Mums Cafe'nin lezzetli limonatasını büyük bir keyifle içtik. 

Her hafta Karaköy'de Souq Bazaar kuruluyor. Bizde ''Souq ziyafet''te katıldık. Ortamı ve denediğimiz lezzetleri ile bizden Souq Bazaar tam not aldı. Her hafta farklı konseptiyle Souq Bazaar'ı sizde ziyaret edebilirsiniz.


Özellikle Nişantaşı'na her gittiğimizde Plus Kitchen'ın doğal ve enfes lezzetlerine hayır diyemiyoruz. Fotoğraftaki Bisküvili muhallebisini çok beğendik. Denemek isteyenlere önerilir.

Mail: lapermstyle@gmail.com

15 yorum:

  1. Çok tatlı olmuş elinize sağlık 😍😍☺️❤️❤️❤️🙏🏻🙏🏻🙏🏻😘😘😘😘☺️☺️☺️

    YanıtlaSil
  2. Dolu dolu geçen günler ve dolu dolu bir yayın olmuş. Harika kareler yakalanmış. Okurken büyük keyif aldım. Emeği geçen herkesin emeklerine sağlık. Göze Şener'in ben de tanımış oldum. Bloglardan ayrı kaldım epeydir ama bu yayın iyi geldi gerçekten, sevgi ve selamlar:).

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederiz canım. Beğenmene çok sevindik. sevgiyle kal:)

      Sil
  3. Merhaba blogunuzu kesfettim bloguma beklerim ama izleyiciler gorunmedi bloguma ugrayip tanitrsanz tekrar donerim insh

    YanıtlaSil
  4. Bayıldım size! Hep bir kız kardeşim olsun isterdim ama ikiz?! Çok tatlısınız :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayy canım çok teşekkür ederiz. İkiz olmak kardeşten de öte :)

      Sil
  5. Kızlar her zamanki gibi çok şıksınız. Çokta güzel bir yazı olmuş :)

    YanıtlaSil
  6. Bizi yazısız bırakmayın ama uzun süre, çok güzel kareler, mutlu anlar yakalamışsınız :)) Bayıldım !

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biraz meşgul olunca blogu da aksattık. Daha sık yazı yazmaya çalışacağız. Çok teşekkür ederiz canım:)

      Sil
  7. Merhaba kizlar!cok guzelsiniz blogunuza uye oldum :) bende makyaj ve bakim uzerine yaziyorum bloguma beklerim :) Nurluguzellik.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederiz canım. Hemen bloguna bakıyoruz :)

      Sil
  8. imagine he's not going to own a sixty we don't matter we go out but the is yes up this is final game here at this point the workout Mike and Ikehave a great time and that's how it should be the gym you supposed to be able to go to the gym in work in the heart is possible infield .



    http://t-rexmusclefacts.com/pre-jym/

    YanıtlaSil
  9. must the Manish Cap she came into my house infamy near ransacked my damn you know bag and everything that I am brought with me for my SKIN LOGIC ANTI-AGING CREAM matter whatever so she got.And wannabes pouts Bema show you the one of the three did they sent mean i'll show you guys .

    http://t-rexmusclefacts.com/skin-logic-anti-aging-cream-look-feel-years-younger/

    YanıtlaSil