12 Aralık 2015 Cumartesi

Lansman:Özlem Süer House : Modanın Kalbinden Güzelliğe


Geçtiğimiz günlerde katıldığımız Nişantaşı Özlem Süer House da gerçekleşen bu güzel etkinlikte  ikiz kardeşim ve Göze Şener ile birlikte Nişantaşı Özlem Süer House'daydık. Etkinlikte Arp müziğin huzurlu tınısıyla birlikte Pierre Fabre Dermokozmetik ürünlerini yakından deneyimledik. 
Pierre Fabre Dermokozmetik’in markaları Avène, Elancyl ve Klorane; Moda Tasarımcısı Özlem Süer ile, modanın kalbinden sağlık ve güzelliğe uzanan bir yolculuk için iş birliği yaptılar. Beslenme ve Diyet Uzmanı Dr. Sema Gübür ise beslenme ve güzellik ilişkisinde bu yolculuğa eşlik etti. 

Özlem Süer, gündüzden geceye uzanan şehir hayatına yönelik çözüm alternatifleri sunan tasarımlarını, Avène, Elancyl ve Klorane markalarının tepeden tırnağa bakım ürünleriyle birleştirerek, metropol kadınlarına güzellik, sağlık ve moda ile ilgili macera sundu.

İlkbahar/yaz dönemi boyunca şehrin yorulmak bilmeyen hızlı anneleri, hızlı iş kadınları ve hayatın hızlı temposunda kendi ritmine kulak veren kadınlar, Özlem Süer’in özel tasarımları ve Pierre Fabre Dermokozmetik’in etkin markalarıyla buluştular ve bu müthiş deneyimin bir parçası oldular.


Lansmanda biz:) İkiz Bloggerlar: Aslıhan&Neslihan Karaaslan






Bu süreç sonunda metropol kadınları ürünlerle ilgili tüm deneyimlerini  Özlem Süer House’da yapılan 2015 sonbahar/kış defilesi sonrasında paylaştılar. Yapılan atölye çalışmalarıyla saç ve ciltlerini yeniden tanıdılar, bakım yaptılar. 


Defile öncesi bir konuşma yapan Beslenme ve Diyet Uzmanı Dr. Sema Gübür “Güzellik içeriden gelir. Ruh ve beden güzelliği bir bütündür. Cildimizi, vücudumuzu, saçımızı öncelikle içeriden doğru bir şekilde yiyerek, içerek beslememiz gerekir. En büyük giysimiz cildimizdir ve öncelikle sağlıklı bir şekilde beslenerek cildimizin doğal ışıltısını devam ettirebiliriz, yaşlanmasını geciktirebiliriz” dedi.  

Özlem Süer & Pierre Fabre Dermokozmetik işbirliği
Modern kadının nabzını moda ve güzellik ürünleri tutuyor
Modanın kalbinden, sağlık ve güzelliğe uzanan 6 aylık yolculuk
Özlem Süer House’da düzenlenen bir defile ile sonlandı. 
Birçok konuda bilgi aldığımız etkinlikten mutlu bir şekilde ayrıldık.

Mail: lapermstyle@gmail.com

2 yorum:

  1. Merhaba sizi takip ettim ancak blogger'da yeniyim destek için sizde takip ederseniz sevinirm http://lavvienrose.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  2. Thanksgiving for posting, I like this blog!Great blog.Creme Del Mar Great posts.I usually dont comment in Blogs but your article forced me to, amazing work.What makes people be so rude? I made a simple comment and Jimmy88 takes my head off? WowsersI am going to go ahead and save this post for my sis for a study project for class. This is a good-looking web page by the way. Where did you pick up the theme for this website.How one can extend the range of your Wireless N router? Weve an Xtreme N the now necessary wireless router Dlink.For more ==== >>>>>> http://www.healthsupreviews.com/creme-del-mar/

    YanıtlaSil