1 Aralık 2015 Salı

Sokak Modası: Pembe Pantolon ile Uzun Trençkot Kombini


Herkese Merhabalar
Yine bir stil postuyla karşınızdayız.  Zaman buldukça daha çok kombin postlarına yoğunluk vermeye çalışacağız. En son blogda çizgili blazer ceket kombini yapmıştık. Son kombin postuna  bakmaya fırsat bulamayanlar  buradan bakabilir.  
Bu kombinimizde birkaç sezondur moda olan Zara'nın uzun tiril tiril trençkotunu giymeyi tercih ettik. Son zamanlarda üzerimizden çıkarmadık desek yeridir. İkiz olunca ''bugün ben giyicem'' tartışması da kaçınılmaz oluyor. Ama ikimizde her zaman orta yolu buluyoruz. Bu trençkotumuzu ayrı bir sevdik. Her lansman ve etkinlikte üzerimizdeydi. Her insanın dönem dönem üzerinden çıkarmadığı çok severek  giydiği kıyafetler olmuştur. Bizim de Mango siyah gömlek ve Zara uzun trençkotumuz bu dönem üzerimize yapıştı, desek abartmış olmayız. Rahat ve şık olmayı seviyoruz. Tabi abartıya kaçmadan.
Sizinde bu dönem vazgeçilmez, içinde rahat ettiğiniz kıyafetler varsa yorumda atabilirsiniz. 
Kombinimizde Soft renkleri severek kullandık. Krem rengi gömlek, pembe ütü izli pantolon ve oxford ayakkabının maskülen uyumunu biz çok sevdik. Trençkotumuzu kemer ile kullandık. Kemerin renkleri kombinimize değişik bir hava kattı.  Tabi vazgeçilmezimiz de flamingo broşu yakamıza iliştirdik. Bu kombinimizi biz çok sevdik. Pembe renklerin enerjisi bize pozitiflik kattı. Sizce de çok güzel olmamış mı? Umarım beğenmişsinizdir. Yorumlarınızı bekliyoruz. :)




Trençkot: Zara
Gömlek: Twist
Pantolon: Twist
Ayakkabı: Koton
Broş: Tilki Tasarım
Saat: Casio


Mail: lapermstyle@gmail.com

1 yorum:

  1. Trençkota bayıldımm. Blogunuzu takibe aldım bende beklerim sevgiler. http://betulunsirlari.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil