4 Haziran 2014 Çarşamba

Haziran ayı dergileri 2014


Herkese merhaba
Bu aralar o kadar yoğunum ki bloga post yapamıyorum. Yazın boş vaktimde bol bol kombin postları hazırlayıp bloga koyacağım.. Bir türlü çekim yapmaya fırsat bulamadım ama yazın bunu telafi edeceğim.

Gelelim dergilere bu ay bir değişiklik yaparak ELLE dergisi aldım.Siyah beyaz olması ilgimi çekti desem daha doğru olur.
Elle dergisini romwe'den aldığım klaket çantamla kombinledim. Klaket çantamı son zamanlarda elimden düşüremiyorum.siyah beyaz olması da  Her şeye uyum sağlıyor.

En sevdiğim dergilerden biri INSTYLE bu ay dopdoluydu.
Kelebekli sliponlar İNCE Topuk tan hediye geldi.Severek giyiyorum.


All dergisinin Haziran sayısında detay bölümünde bir detayıma yer vermişler. All dergisine 4. kez yine bir detayım çıkmış oldu.  Bu beni çok mutlu etti.
Siz hangi dergileri takip ediyorsunuz?

4 yorum:

  1. Bende de aynı problem Aslı'cım harıl harıl tez yazıyorum bir yandan, çekime zar zor vakit ayırabiliyorum :/ Bende bu ay Elle dergisi aldım Jolie için ama daha açamadım bile, elinize sağlık, fotoğraflar yine süper <3

    YanıtlaSil
  2. Valla dergilerden çok fotolar dikkatimi çekti, harikasın :) Bende elele dergisinin sürekli takipçisiyim, daha ilk günden çıkar çıkmaz gidip alıyorum, ama bu ay biraz boş geldi bana... Elle de benim dikkatimi çekmişti, alsam mı ki acaba?
    Güle güle oku canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elle dergisi pek hoşuma gitmedi. Bir daha almayı düşünmüyorum. Teşekkür ederim :)

      Sil