20 Aralık 2015 Pazar

İkiz Bloggerlar Son Zamanlarda Neler Yapmış?


Herkese Merhabalar
Bugünkü postumuz ikiz bloggerlar neler yapmış. Yoğun yaşamamızın bir özetini sizinle paylaşmak istedik. Günlerimiz bayağı koşturmalı geçiyor. Havanın soğuk olması bizi hiç etkilemiyor. Etkinlik,lansman,mekan keşifleri ve daha fazlası hayatımızda büyük yer kaplıyor. Bu koşturma bizi çok mutlu ediyor. Çok uzatmadan son zamanlarda neler yapmışız, nerelere gitmişiz hep birlikte bakalım.

Üst fotoğrafta sevgili Göze Şener (Üçüzümüz ) ile Müz cafe de otururken bir fotoğrafımız yer alıyor. Blogger çevresinin bize kazandırdığı dünyanın en tatlı dostu. 
Hala Göze Şener'in blogunu takip etmeyenler çok şey kaybediyor.www.hiswardrobe.net  takibe alın deriz. 

Göze Şener ile Nişantaşı'nda fotoğraf çekimi yapmaya çalışıyorduk. Yanımıza da bu minnik kedicik gelip çekimimize dahil oldu. Sizce de çok sevimli değil mi?


Sevgili Göze Şener ile Nişantaşı La pattiserie Lune 'da çay ve makaron keyfi yapmıştık. Göze'nin Robiş'ide bizimleydi:)




Ümit Temurçin 'in Asmalı mescitte bulunan Showroom'unu hem ziyarete hem de Ümit ile röportaj yapmaya gitmiştik. Ümit bize harika showroomundan ve yaptığı işlerden bahsetti. Blogda bir post gelecek. Merakla bekleyin.



Karaköy Mixery Galeri de  Can Dagararslan '' Kimlikler'' serisinden eseri bizim favorimiz oldu. Neslihan kataloğu incelerken o esnada fotoğrafını çekivermiştim. Böylece harika bir kare ortaya çıkmış oldu.


Sevgili Ümit Temurçin'in ev sahipliğinde Lufian markasının yeni yıl yemeğine katıldık. 
 Lufian markasının Sonbahar-Kış koleksiyonunu yakından inceledik. Yemekler,koleksiyon tam kelimeyle müthişti. Herşey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüştü.



Galata Nordstern Hotel'de Pierre Fabre Kozmetik'in eken yılbaşı davetine katıldık. Pierre Fabre Kozmetik'in markaları Avene, Klorane,Elncyl yakından ürünlerini de inceledik. 


Ünlü Gastronomi okullarından Le Cordon Blue da Fransız Şef Christopher ( Kraliçe Elizabeth'in Doğum günü pastasını yapmış) ile klasik Fransız yılbaşı pastası ve makaronlarından yaptık. Harika bir workshop oldu. Sabah 10:30 dan aksam 16:30 a kadar Le Cordon Blue 'nun mutfağında harika şeyler yaptık. İkiz kardeşimle beraber büyük bir keyif aldık.

Geçtiğimiz günlerde Hilton Bomonti Hotelde  Deniz Berdan'ın defilesine katılmıştık. Çıkışta sevgili Göze Şener bizim fotoğrafımızı çekmişti. Defile ile ilgili blogda ayrıntılı bir post bile yapmıştık Bakmak isteyenler tık tık


Souq Karaköy' de Ece Sükan Vintage standı bizim favorimiz oldu.



Zorlu Center Psm Sahnesinde Steinberger hotel sponsorluğunda Sinatra&Friends Müzikalini izledik. Müzikal tek kelimeyle müthişti. Bizi büyüledi desek abartmış olmayız.

Yılbaşının en sevdiğimiz yanı Starbucks 'ın kırmızı bardakları, yılbaşı ruhuna girmemizin bir diğer güzel tarafı.


Sevgili arkadaşımız Tuğba Tufanoğlu ile Nişantaşı Be Coffe'ye gittik. Bol sohbet eşliğinde kahvelerimizi yudumladık.



Vesta Event kurucuları Selin ve Gözde'nin hazırlıklarını yaptığı, Steinberger Otel de Blogger Bazaar 7 etkinliği oldu. Harika bir alışveriş pazarı kurulmuştu. Birçok marka ve tasarımcı blogger Bazaar a katıldı. Tabi bizde ordaydık. Bu pembe çiçekli gömleğe bayıldık.  Tek kelimeyle müthiş.

Mail: lapermstyle@gmail.com

4 yorum:

  1. but will pass it on to help admirers and my personalized Nugenix are living members.Pretty insightful submit. Never thought that it was this simple after all. I had spent a good deal of my time looking for someone to explain this topic clearly and you're the only 1 that ever did that. Kudos to you! Keep it up.Sick! Just acquired a brand-new Pearl and I can now read your blog on my phone's browser, it didn't do the job on my previous 1.Just discovered this site thru Bing, what a pleasant shock.bloated.For more ==== >>>>>> http://www.healthsupreviews.com/nugenix/

    YanıtlaSil
  2. Heavier weights within less rep as well as continuously addingextra the load just like you progress try to help break your current wood with the last time a personhad your Ageless Alpha own the strain lifting for whether people just lift your same weights just about all over again subsequently nothing can happen for you to your muscles as well as remember that this.

    http://www.healthybeats.net/ageless-alpha.html

    YanıtlaSil
  3. Dolu dolu bir hafta harika görseller :)

    YanıtlaSil