22 Mart 2016 Salı

Sabah Cilt Bakım Rutinimiz: Kiehls,H&M

Herkese merhabalar
Bugün sizlere her  sabah evden çıkmadan önce kullandığımız cilt bakım ürünlerinden bahsedeceğiz. 
Cilt tipimizin karma olduğunu belirtmek isteriz.
Sabah ilk kalktığımızda öncelik bir kahve içmek oluyor. Yoksa güne başlamamız biraz zor olabiliyor. 
1. Adım Yüzümüzü Nuxe temizleme köpüğü ile iyice temizleyip kuruluyoruz.
2.Adım Temizlenmiş cildimize Kiehls daily reviving Concentrate gündüz yağını avucumuza 3 veya 4 damla damlatıyoruz, yüzümüze masaj yaparak uyguluyoruz. Kuru yağ olduğu için vıcık vıcık bir his vermiyor. İnce yapılı olduğu için de ciltte kolayca emiliyor. Yağ deyince insan bir tereddüt ediyor acaba sivilceye neden olur mu diye ama bizde şuana kadar sivilceye neden olmadı.
3.Adımda Kiehls hydro plumping Re-Texturizing nem serumu, kışın cildimiz nemsiz kalıyor. bu ürün bizim kurtarıcımız oldu. 2 pompa avucumuza sıkıp yüzümüze uyguluyoruz. Cildimiz bütün gün nemli kalıyor. Bittikçe alacağımız bir ürün.
4. Adım Beyaz tenli olunca cildimiz güneşe karşı daha bir hassas oluyor, bu yüzden  yaz kış demeden düzenli bir şekilde cildimizi güneşten korumayı ihmal etmiyoruz. Kiehls Ultra Light Uv Defense Spf 50 güneş kremini Nemlendirici yerine kullanıyoruz. Cildimiz güneşin zararlı etkisinden korunurken bir yandan da nemleniyor. Çabucak emiliyor yağlı bir yapısı yok. Severek kullandığımız bir ürün. 
5. Adım Kiehls Clearly Corrective Dark Circle Perfector SPF30 göz kremini uzun zamandır kullanıyoruz. Kapatıcı etkili doğal bir ürün gözaltına uyguladığımızda anında aydınlık sağlıyor. Sabah en büyük  kurtarıcımız oldu. Yapış yapış bir yapısı yok anında göz çevresinde emiliyor. Bittikçe alacağımız bir ürün.
6.Adım Kışın dudaklarımız da aşırı bir kuruluk oluyor. Dudaklarımızda ilk önce H&M'nin dudak peelingini uyguluyoruz. Dudağımızı önce ölü deriden arındırıyoruz. En son olarak H&M 'nin dudak nemlendiricisini sürüyoruz. Dudağımız yumuşacık ve pürüzsüz oluyor.
Bizim  her sabah kullandığımız ürünler bunlardı umarım faydalı bir yazı olmuştur. Aklınıza takılan sorular varsa yorum olarak bırakabilirsiniz. 
Sevgiyle Kalın :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder