5 Eylül 2013 Perşembe

DERGİ VE YEMEK :) / JOURNAL OF FOOD




Her zaman 2 dergiyi takip ederim. ama eski yıllarda ayda 15 dergiden az dergi almazdım. tam bir dergi koleksiyonum vardı. ama artık bir oda dolusu dergiyi nereye koyacağımı bilemediğim için hepsini çöpe attım. bende de tam bir dergi takıntılığı vardı. ama artık öyle bir takıntım yok. şimdi de alışveriş takıntım var. onun tedavisi nedir bilemiyorum. alışveriş yapmadan duramıyorum. bu biraz bana pahalıya patlıyor. ama olsun yine de alışverişi seviyorum. zaten kim alışverişi sevmez ki :)





Twist'in 2013-2014 sonbahar-kış katalogu çıktı. hemen aldım. benim kutu şeklinde leoparlı çantam var. ondan almak isteyenler oluyor. hep bana mail geliyor. nereden aldığımı soruyorlar.leoparlı çantamın bir benzeri twist markasının yeni sezonunda yapmış. leoparlı çanta isteyenler twist'e bakabilir.



H&M mağazasında gezerken anket için durdurdular. h&m markası hakkında sorular sordular. ve anket sonunda 5 tl'lik indirim kuponu verdiler. 


Özsüt'ün pastalarına bayılıyorum.  




Beslenme şeklim genelde dondurulmuş ürünler alırım. ev yemeği pek yemem. ya dışarıda yerim ya da hazır ürünler alırım. hazır ürün tüketmek zararlı ama ne yapayım en kolayı dondurulmuş ürünler:)



Bu kahveyi REAL markette yeni keşfettim. 2 çeşidi vardı. Espresso ve cappuccıno. Soğuk kahveleri seviyorum.

15 yorum:

  1. hazır yemekler yiyerek zayıf kalabilmek büyük başarı doğrusu, tebrik ederim:D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler :) kilo almayan bir bünyeye sahibim. ondan her istediğimi yiyip zayıf kalabiliyorum:)

      Sil
  2. Senden süper alışveriş arkadaşı olur, ne yazık ki benim arkadaşlarım alışverişi sevmiyor. Ya tek başıma alışverişe çıkıyorum yada internetten sipariş ediyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bir gün buluşup alışverişe çıkarız tabi istersen. sen zamanı söyle ben her zaman alışverişe hazırım:)ciddiyim.

      Sil
    2. Çok güzel olur! :) Bir ara mutlaka çıkalım, genelde nerelerde alışveriş yaparsın? :)

      Sil
    3. istanbul capa city avm, forum istanbul ,Marmara forum , citys nişantaşı ,cevahir ve daha fazlası:) sana uygun yerler mi?

      Sil
    4. Yeterki alışveriş olsun her yer uygudur :) Ben genelde bakırköyden alışveriş yapıyorum ama, capacity avm, carousel vs. :))

      Sil
    5. evet ben de sık sık haftada 2 kere kesin bakırköy'e giderim. zamanı söyle buluşuruz.

      Sil
    6. Tamam, müsait olduğum sıra haberleşip buluşuruz. Çok güzel olur, tek başına alışveriş pek keyifli olmuyor tadı çıkmıyor bence yani :))

      Sil
    7. tamam canım. haberleşiriz. :)

      Sil
  3. İki dergiyi de hep severek okurum, daha bir iki gün önce Özsüt'ün dondurmalı pastasını afiyetle sildim süpürdüm çok severim.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. afiyet olsun:) pastayı hangi kız sevmez ki:))

      Sil
  4. orda sanki lezzethane sufle gördümmmmmm !! bir kedi gördüm sanki gibi oldu :))) hayır o sufle var ya hayat kurtarır, öyle de lezzetli ki yemeyip yanında yatıp bir saat bakışabilirsiniz :)) sanki ürünün reklamını bana vermişler :P şaka bi yana hem çok lezzetli, hem atıyorsun fırına hopp hazır, misafirede süper oluyor :) üstüne birde sade dondurma koyup dene muhakkak, yerken de beni an :)) afiyet olsun :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. NE KADAR GÜZEL ANLATMIŞSIN SUFLEYİ ÖYLE:) HİÇ DONDURMALI DENEMEMİŞTİM SENİN İÇİN HEMEN DENEYECEĞİM.:) GÜZEL YORUMUN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.

      Sil
  5. I love junk food and these outfits!!! I love shopping too!!!
    Fantasy Jewellery

    YanıtlaSil